Benvinguda

Saluda del Alcalde Jesús López Blanco

Estem ja una altra vegada en vespres de la celebració d’aquest esdeveniment tan important del Calendari de Maig de cada any.

La XXX Edició de la Fira de San Isidro és un vertader aparador per a mostrar tot el potencial empresarial, hosteler, gastronòmic, cultural, social i lúdic – festiu de la nostra localitat.

Enguany des del M.I Ajuntament de Castalla hem fet un vertader esforç per a combinar la tradició i essència de la fira que la va veure nàixer, amb noves activitats preparades per a innovar en esta gran fira que ja està consolidada a nivell provincial.

Espere que totes les activitats que s’han preparat tinguen l’acceptació esperada. i poder comptar amb la vostra presència a Castalla els dies 24, 25 i 26 de Maig.

Més de 70.000 metres quadrats de superfície són destinats a possibilitar que expositors i visitants puguen concórrer a aquest certamen, oferint cadascun d’ells el millor del seu paper en la Fira. Els expositors, amb els seus millors productes i serveis, espectacularitat en les seues exposicions, bon gust, qualitat dels seus productes; i els visitants amb la seua necessitat i desig de cerca d’aquell productes o servei necessari, o bé simplement per l’aspecte lúdic i d’oci d’acudir a Castalla aquests dies.

No obstant això, des de l’Ajuntament de Castalla ens il·lusionaria que en un futur pròxim, la Fira de San Isidro, aplicant adequa- dones dosi d’il·lusió, treball, mitjans i una perspectiva de futur a mitjà termini, arribara encara més a cotes i nivells de màxima excel·lència i de compliment d’objectius més elevats per a tots els participants.

Un desig d’èxit, gaudi i satisfacció per a tots, vull manar des d’ací en aquestes breus línies de salutació, en nom de tota la Corporació Municipal.

Com puc participar?

Mira els requisits

Deixan's un missatge

Sant Isidre de Castalla

Contacte: 96 656 08 10

Email: info@castalla.org