Benvinguda

Saluda del Alcalde Antonio Bernabéu

Estem ja una altra vegada en vespres de la celebració d’aquest esdeveniment tan important del Calendari de Maig de cada any.

La nostra Fira de San Isidro, en la seua XXIX edició, ha quedat acreditada com un referent ineludible en el període central de la Primavera, per a visitants, comerciants, empresaris, artesans, artistes, científics, esportistes i una infinitat de perfils humans i professionals.

Des de l’Ajuntament de Castalla estem molt orgullosos de contribuir a l’organització, posada en marxa i celebració d’aquest esdeveniment, amb el treball, obstinació i il·lusió que funcionaris i treballadors d’aquesta Institució posen a disposició perquè aquest esdeveniment siga realitat.

Més de 70.000 metres quadrats de superfície són destinats a possibilitar que expositors i visitants puguen concórrer a aquest certamen, oferint cadascun d’ells el millor del seu paper en la Fira. Els expositors, amb els seus millors productes i serveis, espectacularitat en les seues exposicions, bon gust, qualitat dels seus productes; i els visitants amb la seua necessitat i desig de cerca d’aquell productes o servei necessari, o bé simplement per l’aspecte lúdic i d’oci d’acudir a Castalla aquests dies.

No obstant això, des de l’Ajuntament de Castalla ens il·lusionaria que en un futur pròxim, la Fira de San Isidro, aplicant adequa- dones dosi d’il·lusió, treball, mitjans i una perspectiva de futur a mitjà termini, arribara encara més a cotes i nivells de màxima excel·lència i de compliment d’objectius més elevats per a tots els participants.

Un desig d’èxit, gaudi i satisfacció per a tots, vull manar des d’ací en aquestes breus línies de salutació, en nom de tota la Corporació Municipal.

Com puc participar?

Mira els requisits

Deixan's un missatge

Sant Isidre de Castalla

Contacte: 96 656 08 10

Email: info@castalla.org