La Fira de Sant Isidre 2015 al mòbil

La Feria de San Isidro 2015 en el móvil

Accedeix a l’aplicació mòbil en http://feriasanisidrocastalla.tueventoqr.es/

En aquesta XXIII edició de la fira de Sant Isidre de Castalla dóna continuïtat a l’aplicació mòbil desenvolupada l’any passat. Una aplicació que naixia amb l’objectiu d’ajudar a difondre el programa d’aquest esdeveniment, informar els usuaris i en definitiva millorar l’experiència dels visitants.

I és que en l’aplicació amb un disseny renovat, trobarem el programa complet de la fira dels 3 dies, actuacions, obres de teatre, exposicions, mapes per recórrer tota la fira i en definitiva tota la informació necessària per no perdre ni un detall.

L’aplicació disponible a través dels codis qr que l’organització distribueix per tota la fira funciona en tots els sistemes operatius, consumeix molt pocs recursos i disposa de tota la informació necessària per gaudir dels 3 dies al màxim.

S’espera que aquest any l’aplicació sigui utilitzada per un gran nombre de visitants, ja que, en la setmana prèvia a la fira s’han assolit més de 1000 descàrregues, de manera que aquest tipus d’eines es consoliden com una alternativa eficaç, flexible i ecològica enfront del tradicional fullet en paper.

Déjanos un mensaje

San Isidro de Castalla

Contacto: 96 656 08 10

Email: info@castalla.org