Tres-cents expositors participaran a la Fira de Sant Isidre de Castalla

Trescientos expositores participarán en la Feria de San Isidro de Castalla

La 23a edició se celebrarà el 15, 16 i 17 de maig i ocuparà gran part del nucli urbà amb una variada oferta comercial i artesanal.

Tres-cents expositors participaran a la Fira de Sant Isidre de Castalla. L’esdeveniment arriba ja a la vint-edició i tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 d’aquest mes, ocupant gran part del nucli urbà amb una oferta variada comercial i artesanal, així com gastronòmica, turística, cultural i d’oci.

Un any més, els veïns de Castalla es preparen per acollir un dels esdeveniments més destacats per a la població, la Fira de Sant Isidre, i que tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 d’aquest mes. Durant tres dies, el nucli urbà s’omple d’expositors i el municipi rep milers de visitants, generant un volum de negoci «molt importants per al municipi», va destacar el regidor de Fira, Ramiro Prats, durant la presentació.

Segons les xifres donades a conèixer per Prats, l’Ajuntament ha comptat amb un pressupost de 76.000 euros per dur a terme un muntatge d’aquestes característiques, en què participaran «una mica més de 300 expositors». El nombre de comerciants és similar al de l’any passat, però, pel que fa a diners disponibles ha augmentat, ja que «hem pogut optar a subvencions».

Entre les novetats, el responsable de Fira va destacar la renovació del mercat medieval, que comptarà amb «nous espectacles», així com l’ampliació de la zona dedicada al comerç local a l’avinguda República Argentina, la renovació de l’àrea d’esport i lleure, la ampliació de l’oferta en l’espai dedicat al motor i automoció i el creixement del recinte en el qual se situen les atraccions de fira.

Però, sobretot, Ramiro Prats va ressaltar els pack de visites guiades i gratuïtes al castell i «el tren turístic que recorrerà l’extraradi per gaudir de les nostres vistes i de l’atractiu del municipi».

Un altre gran repte és millorar el «correfoc» i, per això, l’Ajuntament ha contractat a la Colla de Dimonis Emplomats de Beneixama.

Comunicació

Des de la regidoria de Fira han previst, a través d’una empresa, «la instal·lació d’un centre neuràlgic per explicar en temps real el que està passant», segons va indicar un dels responsables del projecte. Així mateix, els visitants podran escanejar el codi QR que apareix tant en cartells com en fullets anunciadors de la fira i el geolocalitzador els ajudarà a situar-ia trobar les diferents zones establertes en la nova edició de l’esdeveniment.

Notícia publicada al Diario Informació .

Déjanos un mensaje

San Isidro de Castalla

Contacto: 96 656 08 10

Email: info@castalla.org