Isa Verdú ens comenta les novetats de la Feria de San Isidro de Castalla

Isa Verdú ens comenta les novetats de la Feria de San Isidro de Castalla

Isa Verdu

Enguany és el 25 aniversari de la Feria de San Isidro de Castalla, que se celebra el cap de setmana del 12 al 14 de maig • Entre els esdeveniments més populars està el mercat medieval, amb una important afluència de gent, i els correfocs que se celebren el dissabte a la nit.

Enviat per Redacció Muntanyes en 4 de maig de 2017.

Enguany és el 25 aniversari de la Feria de San Isidro de Castalla, que se celebra el cap de setmana del 12 al 14 de maig. Tal com ens comenta la regidora de Cultura del poble, Isa Verdú, aquesta fira, que actualment resulta tan popular per als veïns de les comarques, “va començar amb la iniciativa d’un grup de tallers d’automoció”.

Els tallers d’automoció van començar la iniciativa i al cap de dos anys el seu creixement va ser destacat. Fins al punt que l’Ajuntament va ser a partir de llavors l’encarregat de l’organització, que es va estendre a la resta de sectors: comerç, indústria, mercat medieval, tecnologia, gastronomia…

En total són 77.000 metres quadrats de Feria amb el desplegament dels diferents sectors que participen. Entre els esdeveniments més populars està el mercat medieval, amb una important afluència de gent, i els correfocs que se celebren el dissabte a la nit.

Isa ens ha comentat algunes de les novetats que la Feria ens ha preparat enguany: hi haurà una ona lúdic-esportiva en la qual, a més d’una exhibició BMX i zona d’entrenament lliure, “els més menuts tindran a la seua disposició un servei de monitors gratuït que els prepararan activitats, tallers, un circuit de cars…”

Els visitants podran gaudir d’una zona dedicada a la tecnologia (en la qual participa el Campus de la UPV d’Alcoi), on hi haurà una zona de videojocs, on, entre altres activitats, es disputarà un campionat de FIFA.

Feria San Isidro Castalla

La zona de música tindrà activitat durant tot el cap de setmana, amb l’actuació de grups locals, amb especial de música rock i tribut als Beatles.
A més de les diverses exposicions culturals que tindran lloc durant el cap de setmana, amb la presència de les associacions culturals locals, per primera vegada celebra a la Feria un campionat de pilota valenciana.

La regidora de Cultura ens comenta que “esperem que enguany, amb motiu del 25 aniversari vinga molta gent a gaudir de la nostra Feria, de moment ja sabem que el sector d’hostaleria ha ampliat el seu espai de les terrasses“.

Font: Rodrigo Paños./

Déjanos un mensaje

San Isidro de Castalla

Contacto: 96 656 08 10

Email: info@castalla.org