Castalla tria un director per a la Fira de Sant Isidre amb l’objectiu de millorar l’esdeveniment i potenciar-lo
  • L’activitat tindrà lloc els dies 13, 14 i 15 de maig i pretén ser un revulsiu per al turisme després de diversos anys d’aturada a causa de la Covid-19

L’Ajuntament de Castalla ha designat al nou Director de Producció de la Fira de Sant Isidre. La persona seleccionada ha sigut Javier Montava, gerent de l’empresa GoOnFair, que està especialitzada en el sector de l’organització d’esdeveniments. Amb aquest nomenament, la fira presenta una peça clau per a l’esdevenir del projecte, ja que l’objectiu és millorar el desenvolupament i potenciar-la.

Segons ha declarat Montava, “busquem planificar el desenvolupament de l’esdeveniment, generar l’estratègia per a convertir-lo en un referent a nivell comarcal i provincial, així com potenciar el creixement de la fira en tots els àmbits”. L’activitat, que tindrà lloc en maig, també pretén ser un revulsiu per al turisme després de diversos anys d’aturada a causa de la pandèmia de la Covid-19. En declaracions del Director, “hi ha tres serveis bàsics en l’organització de qualsevol fira, l’estacionament, els banys i l’alimentació –esmorzar, menjar, berenar i sopar-. Per a esta XXVIII edició tindrem tres pàrquings, també habilitarem una zona de premsa acotada i totalment personalitzada i reubicarem la distribució dels operadors”.

En concret, el càrrec de director implica les següents funcions: estructurar i organitzar la fira; contactar amb els possibles expositors i gestionar la seua ubicació; preparar les reunions amb les empreses de la localitat; rebre als expositors en els dies previs a l’esdeveniment; i la posada en marxa de tots els elements necessaris per al desenvolupament de la fira. Estes funcions van a dur-se a terme entre els mesos de març, abril i maig de 2022.

Així mateix, l’alcalde de Castalla, Antonio Bernabeu, ha destacat que “aquest nomenament té una importància estratègica per a la nostra Fira de Sant Isidre i ens permetrà créixer tant en quantitat com en qualitat dels productes i serveis que oferim”. En este sentit, ha afegit el primer edil, “la intenció de tot l’equip de govern és realitzar un esdeveniment amb la participació d’empreses, entitats i la població de Castalla, així com dels expositors de tota la zona, perquè als nostres carres es puguen trobar els millors productes i serveis durant aquest cap de setmana tan especial”.

Per la seua banda, Javier Montava, ha insistit a dir que “la Fira de Sant Isidre ha de ser un focus d’atracció i fidelització de visitants, ben posicionat al calendari i que genere el major impacte econòmic amb la menor inversió de recursos possible”. En aquest sentit, Montava ha destacat que “este any els visitants comptaran amb un manual del recorregut de la Fira, disponible en els dos punts d’informació que habilitarem en els accessos principals, per tal que puguen visitar tots els llocs i expositors de manera ordenada”.

Aquest any, la Fira de Sant Isidre de Castalla se celebrarà els dies 13, 14 i 15 de maig a la capital de la Foia. En aquest sentit, a més de l’oferta del mateix esdeveniment, el municipi posarà a disposició de tots els visitants els complements turístics dels quals dispose, així com culturals i d’oci.

Per altra banda, des de l’Ajuntament s’ha recordat que està obert el termini per a licitar els serveis d’organització, muntatge i gestió de la XXVIII edició de la Fira de Sant Isidre. El Consistori, que ha derogat per a este any l’ordenança del pagament de taxes per als llocs o expositors per ocupació de la via pública, ha animat als licitadors a participar en la fira.

Déjanos un mensaje

San Isidro de Castalla

Contacto: 96 656 08 10

Email: info@castalla.org