L’Ajuntament de Castalla informa el Consell Assessor dels últims detalls per a la Fira de San Isidro

Membres del Consell Assessor de la Fira de San Isidro de Castalla han mantingut l’última trobada informativa abans de la celebració de la mateixa el pròxim cap de setmana.


La regidora d’Hisenda i responsable de la Fira de San Isidro, Gema Sánchez, ha informat el Consell Assessor de l’organització definitiva dels expositors, així com la distribució de la fira infantil, el mercat medieval, la distribució dels estand d’hostaleria i els Food Trucks, que s’incorporen en aquesta edició. També ha explicat la distribució d’aparcaments públics, dotació de lavabos, ubicació de casetes d’associacions, així com els tres punts d’informació en els accessos a la zona delimitada.

Per la seua part l’alcalde de Castalla, Antonio Bernabeu, ha informat els integrants del Consell de l’interés de l’Ajuntament per “revitalitzar l’esdeveniment”, per la qual cosa s’ha contractat l’empresa responsable de l’organització de la reeixida Fira de Tots Sants a Cocentaina, amb l’objectiu reordenar la Fira de San Isidro en aquesta edició 2022. Bernabeu també ha aclarit que l’esdeveniment s’ha reduït de 70.000 metres quadrats a uns 35.000 o 40.000 metres quadrats com a màxim. Aqueix esforç de concentració d’espais pretén evitar que hi haja carrers buits i que els visitants i veïns no troben espais abandonats o sense expositors ni sense activitats.

Finalment, la regidora de Turisme, Maite Gimeno, i també delegada per a l’organització de la Fira, al costat de Gema Sánchez, ha informat de les diferents activitats culturals i iniciatives enfocades a promocionar el turisme, que es desenvoluparan al llarg del pròxim cap de setmana pels carrers de Castalla, i que pretenen abastar als diferents rangs d’edat, ja que estan previstes per a tots els públics.

Els membres del Consell han compartit amb els responsables municipals de l’organització diverses qüestions relatives a horaris d’obertura d’instal·lacions, celebració d’activitats culturals i participació del comerç local, per a conéixer els criteris de la nova organització prevista per a aquesta edició de la Fira de San Isidro 2022. També s’ha informat el Consell Assessor que enguany no està previst realitzar l’espectacle eqüestre seguint les recomanacions dels tècnics i del director d’organització, la qual cosa no exclou la reincorporació d’aquesta activitat en la pròxima edició, si així es considera per la direcció tècnica. A més de les conegudes novetats en restauració o distribució d’espais, així com activitats associades a la celebració, enguany les famílies trobaran espais per a fer més còmoda l’atenció a bebés, com són canviadors.

Déjanos un mensaje

San Isidro de Castalla

Contacto: 96 656 08 10

Email: info@castalla.org