La Fira de Sant Isidre de Castalla ja ha cobert el 96% de la superfície comercial disponible, després d’ampliar diferents zones

L’Ajuntament ha decidit augmentar en 2023 els sectors d’automoció i maquinaria al carrer Jaume I. La mostra està a prop del complet a la zona de comerços, una vegada finalitzat el termini de presentació de sol·licituds

La Fira de Sant Isidre de Castalla ja ha ocupat el 96% de la superfície comercial disponible, després d’ampliar diferents zones en aquesta XXIX edició. L’Ajuntament de la ciutat ha decidit augmentar l’espai per als sectors d’automoció i maquinaria agrícola del carrer Jaume I per al 2023. Així, la mostra està a prop del complet en la zona de comerços, una vegada que ha finalitzat el termini de presentació de sol·licituds.

L’alcalde de Castalla, Antonio Bernabeu, ha declarat que “la participació en la XXIX Fira de Sant Isidre ha donat un tomb important respecte a edicions anteriors. A data de hui es troba pràcticament completa”. A més, ha insistit el primer edil, “cal tenir en compte que hem ampliat sectors i hem introduït nous expositors, en una aposta clara per la qualitat i la diferenciació de la nostra fira”.

La direcció de l’esdeveniment ha treballat en una nova disposició comercial, ha millorat l’oferta de serveis per als expositors i ha captat a nous professionals. Tot això dóna com a resultat un valor afegit important, que ja ha ajudat a rebre una major acceptació per part de les empreses del sector. Aquest any la zona comercial compta amb més de 30.000 m2 d’exposició. La superfície es divideix principalment en tres sectors.

El primer d’ells és el de l’automoció i maquinària, que en aquesta edició ha ampliat la seua influència a l’avinguda Jaume I, junt amb l’habitual avinguda República Argentina. Noves marques de vehicles a nivell provincial, així com diversos expositors de sectors com la piscina i les energies renovables, apareixeran al costat dels ja tradicionals concessionaris de la zona.

Aquest any la zona comercial compta amb més de 30.000 m2 d’exposició. La superfície es divideix principalment en tres sectors

En segon lloc, la zona d’alimentació se centrarà en el Parc Municipal. Això comptarà amb una posada en escena innovadora tant a nivell estètic com de seguretat sanitària. El sector comercial alimentari es caracteritzarà per la participació de productors ecològics, artesans i Denominacions d’Origen (DO).

Finalment, en tercer lloc, trobem la zona multicomercial. La representació turística de la província d’Alacant serà l’abanderada d’aquest espai que ocuparà tota l’avinguda Colón. Així, actuarà com a via d’unió entre el Porrat Alacantí, situat al centre històric, i la zona d’automoció.

Per la seua banda, la regidora de Turisme, Maite Gimeno, s’ha mostrat satisfeta amb el resultat obtingut. “En l’equip de govern estem molt contents d’observar la progressió de la Fira de Sant Isidre a nivell expositiu, tant per la taxa d’ocupació, que frega el 100%, com per la qualitat dels expositors que hem incorporat”, ha assegurat Gimeno, qui ha afegit que “la nostra fira opta per la qualitat i la diferenciació enfront de la quantitat, com es pot veure en els sectors de l’alimentació i maquinària”.

En aquests moments, l’organització de la Fira de Sant Isidre ja treballa en la coordinació amb els expositors per al muntatge i la disposició dels mateixos. Ara, només queda realitzar una exhaustiva selecció de les sol·licituds en matèria d’artesania rebudes, que aquest any estaran presents en la zona del centre històric, i que es caracteritzarà per ser una mostra artesana valenciana i alacantina.

Déjanos un mensaje

San Isidro de Castalla

Contacto: 96 656 08 10

Email: info@castalla.org