La Fira de Sant Isidre de Castalla obri les sol·licituds als expositors que volen participar en 2023

L’Ajuntament de Castalla ha obert el termini de sol·licitud als expositors que volen participar en la Fira de Sant Isidre 2023, que tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 de maig. En la XXIX edició, l’organització pretén consolidar el format que es va posar en escena en 2022, amb millores substancials per a expositors i visitants. Aquest any el Consistori manté activa la derogació de les taxes per ocupació de la via pública.

L’esdeveniment és una referencia firal de la zona i reuneix les millors mostres d’automoció, maquinària agrícola i artesanies en una innovadora distribució dels sectors d’exposició que ocuparà quasi 30.000 metres quadrats. Es tracta d’una distribució còmoda i ordenada que farà que s’obtinga un escenari perfecte per a gaudir d’una oferta atractiva per a tots els públics.

L’alcalde de la localitat, Antonio Bernabeu, ha destacat “l’esforç que realitzem des de l’Ajuntament amb la derogació de la taxa per ocupació de la via pública per segon any consecutiu”. Segons el primer edil, “en 2022 això responia a la necessitat de revitalitzar la fira després de l’aturada obligada a causa de la pandèmia. Ara mantenim la mesura amb l’objectiu de mantenir l’atractiu dels expositors i aconseguir una Fira de Sant Isidre espectacular, pel que treballem des de fa molts anys”.

Així, els comerços que participen en la fira medieval no hauran de pagar cap taxa. Entre ells, podem comptar els llocs, barraques, casetes, espectacles, atraccions o punts de venda ambulants. Tots ells estaran agrupats en tres zones comercials: atraccions, expositors i zones de venda. La part comercial, que comprendrà la principal arteria Rep. Argentina com l’automoció, maquinària i gran format complementada amb el sector d’alimentació i el multicomercial d’associacions, turisme i productes diversos. En segon lloc, als voltants del Parc Municipal i la part contigua al centre històric trobarem la part d’oci, gastronomia, música i recreació d’àrea temàtica. I, per últim, seguirà estant present la fira infantil d’atraccions i annexos a l’Avda. Onil i carrers perpendiculars.

Les persones interessades en obtenir l’autorització municipal per a participar a la Fira de Sant Isidre han de presentar la sol·licitud a l’Ajuntament fins al dia 31 de març, després de l’aprovació per part de la Junta de Govern Local. En ella han de constar les seues dades personals, l’activitat que pretén desenvolupar i les dimensions de les instal·lacions. Tota la informació al respecte es pot obtenir a la web www.feriasanisidrocastalla.com.

A més, a expenses de tancar la programació cultural i activitats oficials de 2023, l’Ajuntament està treballant en una dotació de serveis importants per a expositors i visitants. L’objectiu de la organització és facilitar la participació dels expositors augmentant la prestació respecte a anteriors edicions; Al mateix temps que els visitants compten amb les prestacions necessàries per a gaudir d’una visita grata: aparcaments, punts d’informació, zones comunes, wc, etc.

Déjanos un mensaje

San Isidro de Castalla

Contacto: 96 656 08 10

Email: info@castalla.org