Castalla exerceix la capitalitat comarcal amb la nova edició de la Fira de Sant Isidre

L’alcalde, Antonio Bernabeu, anima a la ciutadania de tota la província a acudir a un esdeveniment que un any més se supera en nombre d’activitats per a tots els públics

Castalla es vesteix de fira aquest cap de setmana per a exercir com a capital històrica i econòmica de la Foia de Castalla durant la nova edició de la Fira de Sant Isidre. Un esdeveniment en el qual s’uneixen tradició i modernitat amb una programació pensada per a divertir a tots els públics. El centre històric de Castalla s’ha dividit en distintes zones en les quals trobem els distints motors de la Fira. Per un costat, l’exposició de maquinària agrícola i automoció; per altre el comerç, turisme i hostaleria, la part històrica on es dona protagonisme al Porrat valencià i la música amb la dècima edició de l’Isid’Rock.

L’alcalde de Castalla, Antonio Bernabéu, ha assegurat que “aquesta nova edició de la Fira de Sant Isidre no fa més que confirmar que la de Castalla està entre les millors fires del panorama firal autonòmic, ja que cada any són més les empreses que volen tenir presència en els carrers de la nostra localitat”. Per altra part, el regidor ha indicat que a nivell turístic la Fira és “un gran atractiu per a persones no només de la Foia, sinó de tota la província i d’altres limítrofes, que no dubten en acudir a gaudir d’una programació d’esdeveniments que aquest any se supera amb multitud de grups que ens faran reviure tradicions i ens oferiran actuacions dirigides molt en especial al públic infantil”.

La Fira de Sant Isidre dona cabuda igualment a les associacions locals que tenen en aquest esdeveniment un gran aparador per a difondre les seues activitats.

El Parc Municipal de Castalla és el centre del recinte firal, i en ell es donen cita l’hostaleria i la música, aquesta última amb la dècima edició del Isid’Rock en l’escenari del qual no pararà la música fins a la vesprada de demà diumenge. També al Parc Municipal està instal·lada la ludoteca en la qual es duen a terme distints tallers didàctics, que es manté oberta hui dissabte fins a les 22.00 hores i demà fins a les 13.00 hores.

La inauguració oficial va tindre lloc ahir de vesprada amb presència d’autoritats locals i convidades. Així, als membres de la Corporació Municipal es van unir, entre altres, el secretari autonòmic d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Paco Candela, el director general d’Agricultura, Antonio Quintana, i el director metge d’Atenció Primària, Carlos Vilaplana.

Isid’Rock

A causa de la pluja, el divendres va ser impossible celebrar distintes actuacions que han passat, en el cas del grup Cemënteri, a hui dissabte de matí. El último asalto actuarà demà diumenge a partir de les 19:00 hores, mentre que l’actuació de DJ Maldivas Club tindrà lloc el dia 3 de juny en una festa que se celebrarà a Maldivas Club. Isid’Rock continuarà hui i demà amb multitud d’actuacions, inclosa aquesta nit, després del Correfoc, la de l’Orquestra La Bestia que durant quatre hores, posarà música a la festa en l’escenari del Parc Municipal.

Déjanos un mensaje

San Isidro de Castalla

Contacto: 96 656 08 10

Email: info@castalla.org