La Fira de Sant Isidre 2023 tanca el pla de seguretat de Castalla amb la coordinació entre Ajuntament, Guàrdia Civil i Policia Local

La Fira de Sant Isidre de Castalla ha tancat el pla de seguretat per a l’edició de 2023. L’Ajuntament, la Guàrdia Civil i la Policia Local han treballat de manera coordinada per a assegurar-se que la XXIX edició compta amb totes les garanties de seguretat. Així ho han donat a conèixer en roda de premsa després de la última reunió que han mantingut l’alcalde de Castalla, Antonio Bernabeu i el Cap de la Policia Local, Juan Carlos Mota.

Durant la reunió, han definit totes les qüestions relatives a l’ordenació del trànsit, controls d’accés i zones d’aparcament, també les destinades a persones amb mobilitat reduïda, així com les vies d’evacuació i d’emergència, en cas de necessitat. Uns aspectes molt importants a tenir en compte, ja que durant el cap de setmana s’espera la visita de milers de persones a la ciutat de Castalla. 

El Cap de la Policia Local ha explicat que el cos tindrà 2 patrulles vigilant la zona de la fira, aicí com tots els actes i esdeveniments relacionats amb ella, entre el dijous i el diumenge, fins a la clausura de la mostra. A més, l’organització de l’esdeveniment aportarà la col·laboració de seguretat privada: 5 vigilants estaran situats a la zona de fira, cobrint des del dijous nit fins al dissabte nit el recinte, amb horari de 22:00 a 10:00 hores.

Facilitat per a estacionament i persones amb mobilitat reduïda

L’edició 2023 de la Fira de Sant Isidre també comptarà amb estacionaments habilitats per a les persones que visiten la ciutat. L’organització ha habilitat el solar situat enfront de l’Auditori Municipal per a l’estacionament, una zona que estarà controlada i vigilada. A més, els conductors també comptaran amb la zona del poliesportiu com a opció per a l’aparcament, tant en el carrer Tinent General Vicente Ripoll com en els carrers adjacents.

Al seu torn, les persones amb mobilitat reduïda tindran a la seua disposició tres zones reservades per als vehicles. Aquests punts s’han escollit per la proximitat a la fira, amb l’objectiu que hagen de cobrir el menor espai possible fins a arribar als estants i expositors tradicionals. Així, les persones amb mobilitat reduïda podran aparcar els seus vehicles al carrer Cervantes, el final del carrer Azorín i l’avinguda d’Ibi.

Punts d’informació en les entrades principals i polseres identificatives

Per altra banda, les principals vies d’accés a la Fira de Sant Isidre comptaran amb punts d’informació per a aclarir els dubtes que puguen tenir els visitants. Aquests tres punts estaran situats en el carrer Pare Polanco amb l’avinguda d’Ibi, a l’inici del carrer República Argentina des de l’avinguda d’Onil, i en el carrer Jaume I amb Cervantes. Els punts d’informació també comptaran amb polseres identificatives a disposició de les famílies per a xiquets, xiquetes i persones ancianes amb problemes de memòria.

Amb tots els detalls llestos, l’alcalde de Castalla, “Antonio Bernabeu, ha felicitat a la Guàrdia Civil i a la Policia Local “pel treball realitzat de manera coordinada amb l’objectiu d’aconseguir que la Fira de Sant Isidre es duga a terme amb totes les garanties de seguretat”. En aquesta línia, el primer edil “ha convidat als veïns de les localitats pròximes a visitar Castalla durant els dies 12, 13 i 14 de maig per a viure una experiència única”.

Déjanos un mensaje

San Isidro de Castalla

Contacto: 96 656 08 10

Email: info@castalla.org