La Fira de Sant Isidre presenta una completa programació d’activitats per a la XXIX edició

Castalla s’ompli de propostes per a tots els públics els dies 12, 13 i 14 de maig: expositors de maquinària agrícola i automoció, comerç, hostaleria, turisme, la zona del Porrat valencià i la X edició de l’Isid’Rock

L’Ajuntament de Castalla ha presentat la programació d’activitats per a la Fira de Sant Isidre 2023. La mostra celebra la XXIX edició els dies 12, 13 i 14 de maig amb una completa proposta per a tots els públics. La direcció de la fira ha donat a conèixer tota la informació de l’esdeveniment, que aquest any recupera el protagonisme dels expositors d’automoció i maquinària agrícola, junt amb la resta de la programació, amb l’objectiu de situar a la Fira de Sant Isidre entre el millor del panorama firal alacantí.

En aquest sentit, les persones que visiten Castalla podran gaudir d’una gran oferta comercial, turística, hostalera, gastronòmica, artesana i de les principals associacions de la localitat. Entre totes les opcions, podem trobar la zona més tradicional amb el ‘Porrat Foia de Castalla’ o les actuacions musicals del X Isid’Rock. La fira tindrà les portes obertes el divendres a partir de les 18:00 hores, i el dissabte i diumenge en horari de 10:00 a 22:00 hores.

L’alcalde de Castalla, Antonio Bernabeu, ha informat que “des de la direcció de la Fira de Sant Isidre ja ho tenim tot preparat perquè la XXIX edició d’aquesta mostra tan important per a Castalla siga tot un èxit tant en el seu desenvolupament com en l’assistència del públic”. Bernabeu ha declarat que “la nostra fira és un referent a la zona i funciona com un important motor econòmic per a la ciutat, que busquem portar a un nivell més alt amb tot el treball que hem dut a terme en l’organització de la mateixa”. El primer edil ha convidat “a totes les persones de les localitats veïnes a visitar la Fira de Sant Isidre de Castalla els dies 12, 13 i 14 de maig per a viure una experiència única”.

En primer lloc, com a avantsala de la fira, el dijous 11 de maig tindrà lloc la celebració del Dia del Xiquet, a partir de les 18:00 hores, on els més joves tenen una cita amb les atraccions infantils. Aquestes atraccions col·laboren amb la fira i ofereixen preus populars (1.50 euros) per a tots els públics durant la vesprada.

El divendres 12 de maig, la XXIX Fira de Sant Isidre obri les portes a les 18:00 hores amb la posada en marxa de la mostra. A les 19:00 hores tindrà lloc la inauguració oficial de la mateixa, amb la visita d’autoritats, que duran a terme el recorregut tradicional per les parades dels expositors que participen aquest any.

El dia següent, dissabte 13 de maig, la fira amaneix amb la cercavila de El Sogall a les 10:00 hores. Al mateix temps se celebrarà la carrera popular del Club Atletisme Castalla. Per altra banda, durant el dia se succeiran les actuacions de ‘La Tarara Fusió’ (11:00 hores), ‘La cerca de l’or en la Festa Infantil de Playmobil’ (11:30 hores), ‘Els Cabolos de Bocairent’ (12:00 y 17:00 hores), ‘La casa del Ratoncito Pérez’ (13:00 hores), el ‘Grup de Danses i Cançons de Castalla’ (19:00 hores) i el ‘Cant del Valencià’ (20:00 hores).

Durant la nit del dissabte arriba el torn d’un dels plats forts de la fira, el Correfocs de la Colla de Dimonis la Quarantamaula, a les 00:00 hores en el carrer del Convent i l’avinguda de la Constitució. Més tard, a partir de les 00:30 hores, tindrà lloc l’actuació de l’orquestra ‘La Bèstia’ a la zona d’oci i restauració situada en el parc municipal, dins del cartell del Isid’Rock.

Finalment, el diumenge 14 de maig, l’esdeveniment despertarà amb l’actuació del grup de danses ‘Aires de Mariola’ de Banyeres a les 10:00 hores. A les 11:00 hores, la colla de dolçaines ‘El mal passet’ i la ‘Penyeta Blanca’ de Cocentaina interpretaran música tradicional valenciana acompanyades de castells humans. Mitja hora més tard, a les 11:30 hores, tindrà lloc altra representació de la gimcana medieval ‘La cerca de l’or a la Fira Infantil de Playmobil’. A les 12:00 hores arriba el torn del ‘Cant d’Estil’ valencià. A les 13:00 hores serà la clausura amb l’obra de teatre familiar ‘El tresor de Benimassot’. Així mateix, entre les 12:00 i les 18:00 hores seguiran en marxa les actuacions de grups, bandes i DJ en el parc municipal.

A més a més, durant les tres jornades, els assistents també podran gaudir de les actuacions musicals del X Isid’Rock en el parc municipal, de les activitats programades en la zona ‘Kids i júnior’ amb el X Torneig d’Escacs Fira Sant Isidre o els videojocs de la zona ‘Line Party’. Els més xicotets poden jugar a la ludoteca del biblio parc i participar en els tallers didàctics. Per altra banda, els assistents també podran visitar els expositors de turisme de nombroses poblacions valencianes, així com apropar-se a les parades de les associacions i entitats locals que també participen a la fira i que són mostra del ric teixit social amb el que compta la localitat.

Déjanos un mensaje

San Isidro de Castalla

Contacto: 96 656 08 10

Email: info@castalla.org