La XXIX Fira de Sant Isidre torna als orígens amb el protagonisme de l’automoció i la maquinària agrícola en el cartell oficial

L’Ajuntament de Castalla treballa perquè la mostra es convertisca en un referent aquest any 2023, en una edició que aposta per la qualitat dels expositors comercials

La Fira de Sant Isidre de Castalla ha presentat el cartell oficial de la XXIX edició, que aquest any torna als orígens i recupera el protagonisme de dos dels seus elements fundacionals: l’automoció i la maquinària agrícola. Junt amb ells, destaquen altres elements imprescindibles en la celebració com la millor gastronomia i el castell com a principal atractiu turístic de la capital de la Foia de Castalla.

La presentació del cartell anunciador confirma la imminència de la celebració de la fira, que tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 de maig a la ciutat. En aquest sentit, l’alcalde de Castalla, Antonio Bernabeu, ha assegurat que “el cartell d’aquest any s’alinea amb un dels objectius estratègics de l’organització de la fira, que és recuperar el protagonisme dels sectors de l’automoció i la maquinària agrícola”. El primer edil ha afegit que “aquests dos elements fonamentals de la Fira de Sant Isidre l’han ajudada a créixer al llarg d’aquestes vint-i-nou edicions”. Bernabeu ha explicat que “el colorit del nostre cartell i el protagonisme dels elements més importants de la fira fan que totes les persones que ho veuen es facen una idea del que van a trobar amb una ullada. Una festa on tots i totes estan convidats”.

Així, es tracta d’un disseny clar i net, on la mescla de colors destaca sobre un fons blanc i simbolitza perfectament l’esperit d’aquesta celebració que tant ens agrada als habitants de Castalla, i de totes les poblacions veïnes que ens visiten durant aquest cap de setmana. L’equip organitzador espera la visita de milers de persones entre el divendres i el diumenge de maig, per a gaudir dels expositors comercials, l’artesania, la gastronomia i l’hostaleria locals –a la que aquest any se suma una nova proposta en forma de Porrat Alacantí-, els espectacles musicals, les atraccions infantils.

Així mateix, l’alcalde també ha incidit en l’aposta d’aquesta edició per la diferenciació i la qualitat: “Aquest any hem recuperat l’automoció i la maquinària agrícola com els pilars sobre els que creix la fira de Castalla, hem ampliat els espais d’aquests sectors i hem introduït nous expositors, amb la captació de nous professionals, que complementen als tradicionals concessionaris locals”. Tal i com ha dit Bernabeu, “tot això ja es pot veure des del disseny del cartell anunciador, i demostra el treball que hem dut a terme des de l’organització per a dirigir a la Fira de Sant Isidre cap als objectius que hem marcat”.

A més, la regidora de Turisme, Maite Gimeno, ha destacat la importància de la Fira de Sant Isidre per al turisme de proximitat, ja que “estan presents nombrosos operadors de les províncies d’Alacant i València, que van des de la xarxa de proximitat fins a arribar a aquelles persones que ens visiten des de més lluny i pernocten a Castalla per a viure l’experiència d’aquesta fira castelluda tan especial”.

Tota la informació sobre la XXIX Fira de Sant Isidre a la pàgina web

L’Ajuntament també ha informat  que la web de la Fira de Sant Isidre, www.feriasanisidrocastalla.com, és el principal canal de comunicació de l’esdeveniment, on es pot trobar tota la informació de la fira junt amb la programació d’aquesta edició, imatges d’arxiu i cartells històrics de la mostra. El Consistori va apostar per la renovació de la pàgina web l’any passat.

Per la seua banda, la regidora de Turisme, Maite Gimeno, ha recordat “que l’esforç per dur la Fira de Sant Isidre al millor nivell és un treball llarg, de diversos anys, i es pot veure en la renovació de la pàgina web, que vam escometre l’any passat, ja que és la nostra carta de presentació al públic que ens busca per internet i la primera via a través de la qual els podem convèncer per a passar un cap de setmana únic a Castalla”.

Déjanos un mensaje

San Isidro de Castalla

Contacto: 96 656 08 10

Email: info@castalla.org