La Fira de Sant Isidre de Castalla millora els serveis bàsics per a expositors amb majors prestacions

L’objectiu és obtindre un espai professional i una estancia agradable per a totes les persones que visiten el municipi el 12, 13 i 14 de maig

L’Ajuntament de Castalla ha posat en marxa inversions substancials per a millorar els serveis bàsics dels expositors en la Fira de San Isidro 2023. Unes mesures que redundaran en la qualitat de les marques que participen i dels visitants. L’objectiu és obtindre un espai professional per als expositors i una estada agradable per a totes les persones que visiten Castalla els dies 12, 13 i 14 de maig.

La passada edició ja es va veure reforçada i millorada amb alguns canvis i, enguany, també s’incrementaran aspectes d’infraestructura i dotació de serveis. La prestació de subministrament elèctric en prop del 70% de l’espai d’exposició, així com la dotació de fibra òptica a la zona de gran format serà un altre servei important a incorporar aquest any 2023. La mostra comptarà per primera vegada amb un pla de muntatge estructurat en temps i abast.

Els participants d’aquesta edició veuran millorades les seues condicions a través de nous models d’exposició més funcionals, segurs i estèticament millorats, obtenint així una part comercial compacta i al seu torn complementària amb la part comercial de gran format situada en l’Avinguda República Argentina. La zona albergarà al voltant de 60 unitats modulars.

L’Alcalde de Castalla, Antonio Bernabeu, ha assegurat que “esperem que els expositors obtinguen unes prestacions concordes amb l’esforç que realitzen per a vindre a exposar, i que això els ajude a obtindre uns resultats de participació interessants”. El primer edil ha explicat que “crec que, si seguim aquest camí, obtindrem un retorn important d’empreses professionals interessades a exposar en la nostra fira”.

Seguretat, zona d’aparcament i lavabos

Una altra de les mesures que s’ha pres per a aquesta fira és el reforç en la seguretat privada nocturna, per a aconseguir una visita agradable, còmoda i segura.

Així mateix, s’habilitaran dues zones d’aparcament com a reforç. La zona de l’Auditori – Accés Sud-est per a rebre els vehicles que accedisquen a la ciutat de l’A7 a través de la CV-815, que estarà dotada d’al voltant de 40.000 metres quadrats. D’altra banda, la zona del Polígon Riu/ Poliesportiu – Accés Nord-est oferirà al voltant de 6.000 metres lineals en les seues avingudes, la qual cosa suposa espai per a més de 1.000 vehicles.

Quant als punts de lavabos s’incrementaran fins a un total de 8. Aquests lavabos estaran situats estratègicament per a dotar de servei als 67.945 metres quadrats de fira, a més de comptar amb servei de neteja permanent. Finalment, la senyalització tant exterior com interior, així com els punts d’informació en els accessos a la zona de fira, patiran un increment notable i una reestructuració òptima per a oferir el millor servei possible.

Déjanos un mensaje

San Isidro de Castalla

Contacto: 96 656 08 10

Email: info@castalla.org